Pozovite nas

Otvoreni šalteri APR-a na još jednoj lokaciji u Beogradu - u Rakovici

Novi šalteri Agencije za privredne registre su od danas otvoreni u okviru zgrade arhive Agencije u Rakovici, u Ulici oslobođenja 1b.

Korisnici će na ovim šalterima moći da predaju registracione prijave i dokumentaciju, preuzmu rešenja registratora i dobiju potvrde, izvode i informacije o postupcima registracije.

Direktor Agencije za privredne registre Milan Lučić istakao je da će sa otvaranjem šaltera u Rakovici korisnicima iz tog dela grada, koji žele lično da dođu u APR i obave svoj administrativni posao, te usluge Agencije od danas biti dostupnije.

APR je, sa otvaranjem dodatnih šaltera na još jednoj lokaciji u Beogradu, privrednicima omogućila efikasnije pružanje usluga, uz smanjeno zadržavanje u Agenciji, u kojoj se poštuje ograničenje u pogledu broja građana, uz primenu propisanih mera (nošenje maske, fizička distanca).

Podsećamo korisnike da se u zgradi arhive nalazi čitaonica, u kojoj se može izvršiti neposredan uvid u dokumentaciju i preuzeti kopije dokumenata. Radno vreme šaltera je od 9 do 15 sati, a ispred zgrade arhive Agencije u Rakovici korisnicima je na raspolaganju besplatan parking.

Izvor: apr.rs


Otvoreni šalteri APR-a na još jednoj lokaciji u Beogradu - u Rakovici
Knjigovodstvena agencija Beograd