Pozovite nas

COVID-19 Info servis za privredu

Povodom aktuelne situacije izazvane korona virusom, Privredna komora Srbije, kao odgovoran partner privrede, pokrenula je Info servis uz pomoć koga privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima u vezi sa poslovanjem u zemlji i inostranstvu, uticaju na pojedine sektore, kao i o najnovijim dešavanjima, zvaničnim preporukama i merama.

Ukoliko imate problem ili pitanje u vezi sa transportom, obezbeđenjem sirovina, snabdevanjem, izvozom i uvozom, učešćem na sajmovima, pozivamo vas da nam se obratite kako bismo vas informisali i pomogli da prilagodite poslovanje u skladu sa aktuelnim merama. Cilj nam je da vam pružimo podršku i da zajedničkim rešenjima umanjimo posledice po poslovanje vaše kompanije, kao i privrede Srbije u celini.

Stručne službe Privredne komore Srbije u stalnom su kontaktu sa predstavnicima Vlade Srbije, resornih ministarstava i nadležnih institucija, kao i međunarodnih poslovnih asocijacija i organizacija, kako bi pomogli privrednicima da prevaziđu izazove i smanje negativni uticaj korona virusa na poslovne rezultate i bilateralne ekonomske relacije sa stranim partnerima.

Izvor: pks.rs


Prijava advokata i javnih beležnika u evidenciju obveznika finansijskih izveštaja
Knjigovodstvena agencija Beograd